Warning: Parameter 2 to Noo_Company::search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/jobhut.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Regler og betingelser | Jobhut
JOBHUT - EN JOBDATABASE FOR UFAGLÆRTE!

Regler og betingelser


Handelsbetingelser


Jobhut I/S: Består af Anton Claudius Hansen og Frederik Nygaard Saxosen. Omtales ”vi” og ”os”.

Jobhut.dk: Hjemmeside, som Jobhut I/S handler ud fra.

CVR: 38527223
Adresse: Aarestrupsvej 17, 3. tv., 2500 Valby


For virksomheder


Oprettelse af jobannoncer:

For at oprette en jobannonce, skal virksomheden først oprette en virksomhedsprofil på Jobhut.dk. Ved oprettelse af en sådan profil, tilknytter virksomheden en e-mailadresse, med det formål, at vi kan sende en bekræftelsesmail, samt løbende informationer.

Virksomhedsprofil:

Ved oprettelse af virksomhedsprofil på Jobhut.dk, er virksomheden selv ansvarlig for, at de anvendte oplysninger er korrekte. For at vi kan finde de bedste kandidater til jobstillingen, anbefaler vi at alle nødvendige felter udfyldes.

Jobannonce formalitet:

De givne oplysninger i jobannoncen er virksomhedens egen forpligtelse.

Hos Jobhut.dk modtages kun jobannoncer, som vedrører ledige stillinger i virksomheden.

Jobannoncer skal være i overensstemmelse med de gældende love og regler vedrørende stillingsopslag.

Hvis en jobannonce ikke stemmer overens med gældende love og regler, har Jobhut.dk ret til, at afvise jobannoncen.

En jobannonce må ikke indeholde krav eller ønsker i retning af religion, race, politiske forhold, køn, fagforeningsforhold, seksuel orientering, specifik alder og/eller helbredsoplysninger.

Hvis et af ovennævnte områder overskrides, har vi ret til at fjerne jobannoncen, men virksomheden vil i dette tilfælde blive underrettet indenfor rimelig tid. Vi kan ikke holdes erstatningsansvarlig for krav, tab og/eller eventuelle relaterede tab, eller andet besvær, som medføres af dette. Jobannoncen vil ikke blive godtgjort for eventuel resterende løbetid.

Vi påtager os intet ansvar for indholdet i jobannoncen og for visning af jobannoncer, der evt. er i strid med lovgivningen. Det er alene jobannoncørens ansvar.

Vi indestår ej heller for rigtigheden af jobsøgerens data på CV eller i ansøgningen, og kan derfor ikke stilles til ansvar for en eventuel ”fejlansættelse”.


For den jobsøgende


For at kunne se eventuelle jobannoncer fra virksomheder, samt søge job, skal den jobsøgende først oprette en profil på Jobhut.dk.

Profiloprettelse:

Ved oprettelse af en profil på Jobhut.dk, vil de indtastede data blive registreret og opbevaret af os.

Formålet med denne registrering er, at vi har mulighed for at kontakte dig pr. mail og holde dig opdateret. Ydermere for at en eventuel virksomhed kan komme i kontakt med dig i forbindelse med jobansøgning.

Personlige oplysninger:

Identificérbare oplysninger, såsom navn, adresse, e-mail, telefonnummer og billede, er ikke tilgængelige for tredjemand og/eller andre end os.

Skabes kontakt mellem jobsøger og virksomhed, kan vi ikke holdes ansvarlig for udvekslede data imellem disse to parter.

Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på Jobhut.dk.

Vi har ret til, at fjerne dele af dine oplysninger, hvis de er ukorrekte eller i strid med regler og lovgivning. Vi underretter om eventuelle ændringer i din profil. Oplysninger kan altid rettes ved, at logge ind og vælge de oplysninger, som ønskes ændret.

Info:

Du kan i løbet af året modtage få e-mails fra os omkring aktuelle stillinger i dit nærområde og/eller omkring eventuelle opdateringer på hjemmesiden.

Sletning af profil:

Ønsker du at slette din profil, kan det gøres til enhver tid, og vil medføre sletning af samtlige oplysninger vedrørende profilen. Dette gøres ved, at logge ind på profilen og anvende den specifikke funktion, som har til formål at slette alle profiloplysninger. Ønsker du hjælp, kan vi altid kontaktes pr. mail: info@jobhut.dk.

Har du slettet din profil, men ombestemmer dig, kan du altid oprette dig på ny.

Ansvarsfraskrivelse:

Vi har ret til, at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

Vi kan ikke gøres ansvarlige for tab, som du måtte lide fordi, der sker ændringer og/eller servicen nedlægges, eller at servicen er utilgængelig.

Vi kan ikke gøres erstatningsansvarlige for de informationer, som findes på hjemmesiden, uanset om disse mod al forventning skulle være ukorrekte. Vi kan derfor ikke gøres ansvarlige for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes på Jobhut.dk.

Privat politik:

Hos Jobhut.dk ligger vi vægt på beskyttelse af personlige oplysninger. Informationer som er oplyst eller indsamlet på Jobhut.dk bliver hverken solgt, udlejet, udlånt eller på anden vis videregivet til tredje part og bliver holdt strengt fortroligt.Jobhut

En jobdatabase for ufaglærte unge under- samt over 18 år. Vi sørger for, at du får et overblik over, hvilke jobs, som findes i dit nærområde.
Go' jobsøgning!

Kontakt Jobhut