Warning: Parameter 2 to Noo_Company::search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/jobhut.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Jobhut - CV guide | Få hjælp til skrivningen af dit CV hos Jobhut
JOBHUT - EN JOBDATABASE FOR UFAGLÆRTE!

CV guide


Din CV guide

Det kan ofte være svært at skrive en god ansøgning og lave et godt CV. Hos Jobhut har vi gjort vores bedste for at guide dig nemt og hurtigt igennem jobsøgningen. Vi har givet nogle bud på, hvad vi mener en god ansøgning, samt et godt CV skal indeholde, og hvordan det kan bygges op. For at gøre det mere overskueligt, har vi hos Jobhut vedhæftet fire forskellige skabeloner til henholdsvis ansøgning og CV. De er til fri afbenyttelse, og kan derfor downloades og bruges som en guide til at skrive en jobansøgning og lave et CV.

Den gode ansøgning

Den gode ansøgning skal indeholde en beskrivelse af dig som person og dine kvaliteter. Det er vigtigt at du er oprigtig og konkret i din beskrivelse, da arbejdsgiverne ikke ønsker lange og indviklede ansøgninger. Som ung har du ikke en lang uddannelse eller mange års erfaring på arbejdsmarkedet, så når du skal søge job, kigger virksomheden på din personprofil. For at give dig en hjælpende hånd til udarbejdelsen af din jobansøgning, har vi hos Jobhut udarbejdet en række skabeloner til fri afbenyttelse ved din jobsøgning. I skabelonerne står anført hvilke områder der er væsentlige i en jobansøgning.

Det gode CV

Et CV er en oversigt over dine kompetencer og erfaringer, som du har opnået gennem tidligere jobs og uddannelse. Det er et bilag til virksomheden, så de hurtigt og konkret kan se, hvad du har af tidligere erfaringer – og fra hvilke steder. Deriblandt hvor du har gået/går i skole, gymnasium osv., samt hvor du tidligere har arbejdet. Det er vigtigt i et CV at give et kort og konkret overblik over dine kompetencer og kundskaber på en arbejdsplads – gerne i punktform. Som hjælp til at skrive et godt CV, har vi hos Jobhut udarbejdet en række skabeloner til afbenyttelse. I skabelonerne står anført hvilke punkter og oplysninger et godt CV (efter vores mening) skal indeholde.

Ansøgnings skabeloner

Vi har opstillet nogle skabeloner, som skal gøre det lettere for dig at skrive en ansøgning.
Klik på en af skabelonerne, og download automatisk Jobhut’s Ansøgnings Skabelon.

A-skabelon_1

A-skabelon_2

A-skabelon_3


CV skabeloner

Klik på en CV-Skabeloner og download automatisk.

CV-skabelon_1

CV-skabelon_2

CV-skabelon_3


Jobhut

En jobdatabase for ufaglærte unge under- samt over 18 år. Vi sørger for, at du får et overblik over, hvilke jobs, som findes i dit nærområde.
Go' jobsøgning!

Kontakt Jobhut